Maraton sexual cu prinţesa Norvegiei? Iubitul şaman a dat-o de gol pe Martha Louise


Prinţesa Martha Louise a Norvegiei (47 de ani) e în centrul unui uriaş scandal sexual declanşat în Norvegia de dezvăluirile picante ale controversatului şaman Verrett Durek, cu care se iubeşte începând din luna mai 2019.

Tag-uri:

Fiica cea mare a regelui Harald al V-lea şi a reginei Sonja a fost implicată fără voia sa într-o situaţie deloc plăcută pentru casa regală norvegiană. Totul a plecat de la o înregistrare audio făcută de Verrett Durek pe internet, prin intermediul unui podcast, în care a vorbit deschis despre viaţa sa sexuală, încercând astfel să-şi promoveze o carte lansată recent în America, intitulată ,,Spirit Hacking”.

"Uneori facem sex de trei sau patru ori pe zi, iar prietena mea mă întreabă mereu de ce nu ejaculez. Îi spun că nu am nevoie, că îi pot oferi câte orgasme vrea. Putem face asta ore întregi, mie nu-mi pasă”, sunt spusele şamanului afro-american, fără să precizeze dacă iubita de care vorbeşte este sau nu actuala sa parteneră, prinţesa Norvegiei. 

Imediat după ce scandalul mediatic a luat amploare, Verrett Durek şi-a şters respectiva înregistrare din spaţiul virtual, astfel că aceasta nu mai poate fi accesată. Oricum ar fi, e o postură delicată cu care se confruntă Martha Louise, criticată în dese rânduri pentru stilul de viaţă aventuros. Înainte de a intra în această relaţie cu şamanul Durek, prinţesa Norvegiei a divorţat de scriitorul Ari Behn după o căsnicie de 15 ani. Pe linia de succesiune la tronul Norvegiei, Martha Louise ocupă locul al patrulea, după fratele Haakon şi copiii acestuia.

În ceea ce-l priveşte pe Verrett Durek, el s-a specializat pe comunicare cu lumea spiritelor (şamanism), una dintre clientele cu care a lucrat intens în acest sens fiind cunoscuta actriţă Gwyneth Paltrow.

related posts