Marc Anthony și-a confirmat relația cu Nadia Ferreira, Miss Universe Paraguay 2021


Nadia Tamara Ferreira (22 de ani), un model din Paraguay, i-a cucerit inima artistului Marc Anthony (53 de ani). Cei doi și-au confirmat relația, după câteva săptămâni de speculații în presa mondenă. 


Este binecunoscut faptul că Marc Anthony este un adevărat cuceritor. Artistul portorican tocmai a confirmat, printr-o imagine plină de romantism, cine este aleasa inimii sale. 

Nadiei Ferreira, Miss Paraguay 2021, s-a aflat, în acest weekend, în primul rând la concertul artistului din Los Angeles. Cuplul a postat apoi imagini, în care apar îmbrățișați, pe paginile lor de socializare. 

Marc Anthony a fost căsătorit de trei ori și are șase copii (dintre care unul nu este biologic). Fiica sa cea mare, Arianna, s-a născut din relația cu polițista Debbie Rosado, de care s-a despărțit la mijlocul anilor 1990. Anthony îl consideră pe Álex, fratele Ariannei, drept fiu. S-a căsătorit apoi cu fosta Miss Univers Dayanara Torres, cu care a petrecut patru ani (din 2000 până în 2004). Din această relație are doi copii, Ryan și Cristian; iar cu Jennifer López s-a căsătorit în 2004 și a divorțat în 2011. Ei au împreună pe gemenii Max și Emme. În 2014, Marc s-a recăsătorit cu Shannon de Lima, o relație care a durat doi ani.

Nadia Ferreira s-a clasat pe locul II, la Miss Universe 2021. Titlul a fost câștigat, anul trecut, de reprezentanta Indiei, Harnaaz Sandhu. 

Sursă foto: Instagram/ marcanthony, nadiatferreira 

 Vezi și: 

  • Marc Anthony și-a confirmat relația cu Nadia Ferreira, Miss Universe Paraguay 2021

related posts

Modifică setările cookies