Marcel Pavel a fost externat! Care e starea lui de sănătate, după ce s-a luptat cu infectarea cu noul coronavirus?


La jumătatea lunii iunie, Marcel Pavel a fost internat la Institutul „Matei Balș”, cu diagnosticul de dublă pneumonie și infecție cu noul coronavirus. 
 

Tag-uri:

A mărturisit în declarațiile de pe rețelele de socializare că a trecut prin momente cumplite, că a simțit că viața i-a fost în pericol, dar se pare că starea artistului s-a îmbunătățit. Testul pentru infecția cu Sars-CoV-2 a ieșit negativ, tratamentele au funcționat, iar acesta a fost externat în diminața de miercuri, 1 iulie.

Cancan citează o declarație a apropiaților cântărețului, declarație care rezumă starea actuală a acestuia:
 
”Am fost foarte bine tratat în clinică, dar dorul de familie m-a marcat în tot acest timp. Este foarte dificil să nu primești vizite și să îi vezi pe cei dragi doar prin intermediul telefonului”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! ????❤????❤????❤DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!????❤

O postare distribuită de Marcel Pavel Official (@marcelpavelofficial) pe

Mai mult, pe Instagram, Marcel Pavel a postat un mesaj cu totul diferit de cele scrise pe un ton foarte supărat din ultima perioadă, mesaj din care reiese că externarea lui s-a făcut într-o zi specială, ca cel mai frumos cadou pentru familie:

“Bună dimineața, dragi prieteni! Astăzi, fetița mea YUVENALIA IOANA PAVEL împlinește 7 anișori! Să-i urăm împreună "LA MULȚI ANI"! ????❤????❤????❤DUMNEZEU SĂ NE OCROTEASCĂ!”

PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA EXCLUSIV "SHARE ÎN BUCATE":FOTO: INSTAGRAM MARCEL PAVEL

FULLSCREEN
Marcel Pavel a fost externat! Care e starea lui de sănătate, după ce s-a luptat cu infectarea cu noul coronavirus?
  • /

related posts