Marele Zidane s-a întors la Real Madrid cu o gafă vestimentară de proporții. Tot internetul a râs de el FOTO


Prezentarea oficială a lui Zidane a fost umbrită însă de vestimentația aleasă de „Zizou” cu această ocazie specială. 


Celebrul Zinedine Zidane (46 de ani) a fost numit luni în funcția de antrenor principal la Real Madrid, la mai puțin de un an de când a părăsit echipa spaniolă cu care și-a trecut în palmares o performanță fantastică, cucerirea a trei trofee consecutive ale Ligii Campionilor (2016, 2017 și 2018).

Fostul mare fotbalist francez a acceptat provocarea de a scoate din criză echipa spaniolă, care a ratat toate obiectivele sezonului, fiind eliminată inclusiv din Liga Campionilor, în faza optimilor de finală.

Prezentarea oficială a lui Zidane a fost umbrită însă de vestimentația aleasă de „Zizou” cu această ocazie specială. Mai exact, tehnicianul s-a prezentat în fața întregii lumi cu o pereche de blugi care a ridicat multe semne de întrebare. 

Foarte mulați, frizând ridicolul pentru un bărbat, și perforați în unele locuri, pantalonii lui Zidane au fost un adevărat fiasco în partea de jos a piciorului. Internauții au considerat la unison că blugii nu se potrivesc deloc cu înălțimea, în condițiile în care porțiunea „întoarsă” a pantalonilor se apropie de jumătate din lungimea gambei. În plus, gleznele total dezgolite, fără ciorapi, nu sunt o opțiune recomandată de stiliști pentru un asemenea eveniment.

„De ce s-a îmbrăcat Zidane cu niște pantaloni care i s-ar fi potrivit unei persoane mai înalte decât el?”, s-a întrebat unul dintre numeroșii critici care s-au dezlănțuit pe rețelele de socializare. ,,Să nu mai îmbraci niciodată acei blugi”, i-a transmis altcineva lui Zidane.

Fiind însoțit la prezentarea oficială de soția sa, Veronique, antrenorul Realului a fost sursă de inspirație pentru diverse glume privind ținuta lui Zidane. „Se pare că poliția investighează o spargere la casa lui Zidane, hoții furând tot conținutul mașinii de spălat și lăsând doar o pereche de blugi ai soției”, a fost doar una dintre aceste remarci apărute în spațiul virtual.

FULLSCREEN
Marele Zidane s-a întors la Real Madrid cu o gafă vestimentară de proporții
  • /

related posts

Modifică setările cookies