Margot Robbie apariție incendiară pe covorul roșu, într-o rochie albă superbă


Margot Robbie a atras toate privirile luni seara pe covorul roșu, la premiera filmului Once Upon a Time in Hollywood.

Tag-uri: #Margot Robbie

Tânăra actrița, în vârstă de 29 de ani, a optat pentru o rochie albă, marca Chanel. Fundița din jurul taliei, alături de decolteul generos în formă de V și detaliile din jurul închieturilor îi puneau în evidentă silueta, vedeta reușind, astfel, să acapareze toate privirile. Outfit-ul a fost completat de o pereche de cercei lungi și de un cluth auriu.

Faptul că Margot a optat pentru o rochie Chanel nu a surprins deloc, dat fiind că aceasta este de mult timp imaginea casei Channel.

Ținuta a fost atent aleasă astfel că, actrița s-a inspirat după aparția modelului Lauren Hutton în revista Vogue din anul 1970.

Și coafura a fost alesă în același manieră, mai exact pentru a aduce în prezent, prin buclele scurte, spiritul anilor 70.

Once Upon a Time in Hollywood apare vineri, 26 iulie, în America, iar pelicula se inspiră din filmul cu același nume apărut prima oară în anul 1969. Margot Robbie interpretează același rol pe care l-a jucat atunci Sharon Tate, actriță considerată simbolul frumuseții anilor 60.

Sursa foto Getty

Vezi și Profil de celebritate - Benyonce

FULLSCREEN
Margot Robbie apariție incendiară pe covorul roșu, într-o rochie albă superbă
  • /

related posts

Modifică setările cookies