Margot Robbie, cea mai reușită apariție de până acum de la premierele Once Upon a Time in Hollywood


Margot Robbie a arătat spectaculos la premiera din Londra a filmului lui Tarantino - Once Upon a Time in Hollywood. Actrița a purtat o superbă rochie cărămizie cu un decolteu adânc.


Rochia aleasă de Margot Robbie pentru premiera de la Londra este o creație Oscar de la Renta și costă peste 7000 de euro.

Actorii din rolurile principale, Leonardo DiCaprio și Brad Pitt nu au lipsit nici ei de la eveniment. Îmbracați la patru ace, actorii arată cu cel puțin zece ani mai tineri decât sunt în realitate. Deși pare greu de crezut, Brad Pitt are 55 de ani, iar DiCaprio 44. 

Accesorizat cu o pereche de ochelari de soare, Leonardo DiCaprio arată că și cum ar fi un personaj în filmul Men in Black :) 

Once Upon a Time in Hollywood este o poveste plasată în anul 1969, în care DiCaprio joacă rolul unui fost star TV care încearcă din răsputeri să devină celebru în cinematografia ultimilor ani ai Epocii de Aur de la Hollywood. 

Brad Pitt joacă rolul dublurii sale, cascadorul de meserie care se agață de același vis de mărire. 

„Am lucrat la acest scenariu vreme de cinci ani, locuind în ținutul Los Angeles mare parte din viața mea, inclusiv în 1969, când aveam 7 ani. Sunt foarte încântat că spun această poveste, a unui Los Angeles și a unui Hollywood care nu mai există azi”, a spus Tarantino, conform The Guardian.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos: 

Vezi si: Profil de celebritate - Leonardo DiCaprio

related posts

Modifică setările cookies