Maria Constantin a decis cum va arăta rochia de mireasă. Artista va colabora cu un designer vestimentar


Maria Constantin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Robert Stoica, cel cu care își va uni destinul anul viitor. Deși nu a început încă pregătirile pentru nuntă, cântăreața de muzică populară a stabilit deja cum va arăta rochia de mireasă.


Data nunții dintre Maria Constrantin și Robert Stoica nu este încă stabilită, însă, potrivit reporterilor de la spynews, artista și-a imaginat deja cum va arata nunta, care va fi mai mult o petrecere cu tematică white, unde invitații se pot relaxa și purta ținute lejere.

Despre rochia de mireasă, cântăreața a spus că e gândită de ani mulți și că își dorește o rochia simplă, potrivită pentru o petrecere în aer liber. Pentru a-și concretiza ideea, Maria Constantin va colabora cu designer-ul vestimentar Florin Burescu.

”Rochia e gândită de câțiva ani. E un model nu neapărat atipic, e un model destul de simpluț, fix să se potrivească pentru un garden party. Cred că în iarnă ne vom apuca de rochie, Florin Burescu se va apuca de ea, el îmi vă face rochia de mireasă, am discutat cu el toate detaliile, cum vreau să arate, ce vreau să-mi pună, dar vă fi o rochiță foarte drăguță”, a declarat artista pentru spynews.ro.

Maria Constantin și Robert Stoica au o relație de trei ani, locuiesc împreună, iar lucrurile par să meargă de minune între cei doi.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Maria Constantin a decis cum va arăta rochia de mireasă. Artista va colabora cu un designer vestimentar
Modifică setările cookies