Mariah Carey are toate motivele să se teamă! Elton John și Ed Sheeran colaborează pentru un nou hit de Crăciun


Vedetele se pregătesc deja pentru Crăciun, iar unele dintre ele nu exclud surprizele pentru fani! Elton John și Ed Sheeran vor lansa în acest an o melodie cu tematică de Crăciun împreună! Artistul irlandez s-a lăsat cu greu convins de către Elton să accepte colaborarea. 


Elton John și Ed Sheeran se pregătesc să lanseze o melodie împreună, de Crăciun, cu tematică specifică sărbătorilor. Anunțul a fost făcut de către Sheeran, care a recunoscut că la început a privit cu scepticism propunerea lui Elton John. 

Invitat în platoul emisiunii lui Jimmy Fallon, Ed a mărturisit că inițial se gândea să refuze oferta lui Elton. "Am fost împotriva ideii, nu pentru că urăsc Crăciunul, ci pentru că este teribil de greu să scrii un cântec de Crăciun care să fie diferit de cele care au fost scrise deja", a declarat Ed. 

Pe de altă parte, Elton John nu a luat în calcul acest aspect pentru că știe deja rețeta succesului în ceea ce privește melodiile de Crăciun. Melodia "Step Into Christmas", lansată de el în anul 1973, continuă să fie difuzată de către posturile de radio. 

Elton și Ed s-au întâlnit deja și au scris versurile cântecului, însă încă dezbat asupra titlului, informează publicația People. 

Sursă foto: Gettyimages

Vezi și: TikTokJobs: Dansatori

  • Mariah Carey are toate motivele să se teamă! Elton John și Ed Sheeran colaborează pentru un nou hit de Crăciun

related posts

Modifică setările cookies