Marian Drăgulescu a divorțat pentru a doua oară. Ce spune gimnastul


Marian Drăgulescu (38 de ani) trece din nou prin clipe dificile în viața sentimentală, cunoscutul gimnast anunțând că s-a separat definitiv de soția sa Corina. Multiplul campion mondial și european e la al doilea divorț, după cel cu Larisa.


„Ne-am hotărât s-o luăm pe drumuri separate. Am încercat multe lucruri, dar n-a fost să fie”, a mărturisit Marian Drăgulescu pentru un post TV. Cei doi au pus astfel capăt unei căsnicii care a durat 9 ani. 

Citește și: VIDEO Marian Drăgulescu, întoarcere acasă. Amintirea care l-a copleșit cel mai mult pe multiplul campion

În 2010, Marian și Corina s-au căsătorit la Las Vegas, dar în ultima perioadă relația lor s-a erodat treptat. De altfel, nu e pentru prima dată când ei încearcă să divorțeze. „Noi am fost la notar de atâtea ori și de fiecare dată întorcea mașina. În următoarele 10 minute ne calmam”, spunea Corina anul trecut. Marian Drăgulescu și soția sa au apelat chiar și la ajutor specializat pentru a rămâne împreună, efectuând câteva ședințe de terapie de cuplu, fără succes însă. 

Drăgulescu a mai trecut printr-un divorț, în 2008, atunci când s-a despărțit cu scandal de prima sa soție, Larisa, aceasta acuzându-l pe gimnast de violență conjugală. Marian și Larisa au împreună doi copii.

 

Vezi și: Marian Dragulescu, dezvaluiri despre operatia la inima

FULLSCREEN
Marian Drăgulescu a divorțat pentru a doua oară. Ce spune gimnastul
  • /


related posts