Mario Fresh, așa cum puțini și-l mai aduc aminte. Cum arăta artistul când cântărea aproape 100 de kilograme


Mario Fresh este unul dintre cei mai apreciați artiști din România, la ora actuală. Pe lângă calitățile vocale, Mario atrage atenția și cu fizicul său bine lucrat.


Mario Fresh se poate lăuda cu un corp de invidiat, dar pentru asta muncește destul de intens în sala de forță. Deși acum are pătrățele și mușchi bine definiți, iubitul Alexiei Eram nu a arătat întotdeauna așa. Încă de când s-a lănsat în muzică, când era mic, artistul s-a confruntat cu kilogramele în plus. 

Dacă recent Lino Golden le-a arătat fanilor săi de pe Instagram evoluția în lupta lui cu kilogramele și cât a reușit să se transforme fizic, acum a venit și rândul lui Mario Fresh. Artistul a publicat la InstaStory două fotografii: una când avea 95 de kilograme și una recentă, la 85 de kilogramea. Diferența este majoră și este evident că greutatea a reprezentat pentru Mario un complex major. 

Mario Fresh are o relație cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca

Alexia Eram și Mario Fresh formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Cei doi sunt împreună de aproape patru ani și jumătate și au planuri mari de viitor.

Întrebați dacă se gândesc deja la un copil, Mario și Alexia au spus că nu se grăbesc. "Mă văd un tată tânăr. Am 21 de ani, pe la 25, 26 poate", a spus Mario. "Și eu mă văd o mamă tânără, pe 26, 28 de ani", a continuat Alexia.

Sursă foto: Instagram Mario Fresh / Alexia Eram

related posts

Modifică setările cookies