Mario Fresh, iubitul Alexiei Eram, look nou şi maşină nouă! E de nerecunoscut! 


Până acum, Mario Fresh, iubitul fiicei Andreei Esca, a apărut mai mult în ţinute casual sau sport, potrivite adolescenţilor.


De ceva vreme însă, artistul colaborează cu designerul Adina Buzatu şi apare tot mai des şi foarte elegant, la patru ace. În costum e de nerecunoscut, dar arată ca un model internaţional.  

La înfăţişarea foarte elegantă, Mario poate acum asorta o maşină de zeci de mii de Euro. Pe pagina sa de Instagram, solistul care s-a lansat sub aripa lui Alex Velea, a scris pe Instagram:
 
„Visurile mele au devenit realitate. Mi-am luat o mașină nouă”.
 
Andreea Esca l-a felicitat în stilul ei caracteristic, cu mult umor, pentru achiziţionarea maşinii:
 
„Blană” a scris prezentatoarea TV pe Instagramul acestuia.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My dreams come true???? I got a fresh new car and brand new shoes. @footshop ???? #blessed

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario) pe

Tot pe Instagram, Mario Fresh a pubicat o fotografie cu textul " Pe drumul către trupul de vară", în care arată tot ca un model internaţional, doar că e... mai puţin îmbrăcat. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pe drumul spre trupul de vara ???? @gymbeamro

O postare distribuită de MARIO FRESH (@goldenboymario) pe

 
Alexia Eram şi Mario Fresh s-au întâlnit prima data la o lansare a unei melodii, iar cea care le-a făcut cunoștință a fost Antonia. Mario Fresh s-a îndrăgostit la prima vedere de Alexia, iar de atunci au rămas împreună.
 
De anul trecut au o relaţie la distanţă, pentru că fiica Andreei a plecat în Anglia să studieze. Artistul i-a dedicat iubitei sale o melodie de rămas bun şi a filmat alături de ea şi videoclipul piesei. Cântecul se numește 'Dacă pleci', iar tânărul arată cât de mult o iubeşte cu fiecare vers. Cei doi se întâlnesc cât mai des în weekend-uri, îşi fac vacanţele împreună şi, desi sunt foarte tineri, visează să nu se despartă niciodată. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????

O postare distribuită de Alexia ♛ (@alexiaeram) pe

Pe PRO TV PLUS puteţi urmări momente speciale din emisiunile voastre preferate: 

FOTO: INSTAGRAM

related posts

Modifică setările cookies