Marius Chivu, Rață din "Las Fierbinți": "Am slăbit de la plâns"


Marius Chivu îi dă viață taximetristului Nicu Raţă din Las Fierbinţi, dar nu are prea multe în comun cu personajul său. 


În viața reală, actorul mărturisește că e un om foarte sensibil, căruia îi place să se bucure cât poate de liniște și de tăcere. Și-a spus însă o parte din povestea de viață într-un podcast DA BRAVO semnat de Mihai Bobonete și a discutat chiar și despre subiecte pe care cu greu le atinge în mod normal. 

Mai mult, i-a mărturisit colegului și prietenului său că a ajuns și la psihiatru din cauza unor stări emoționale:
 
„Am slăbit de la plâns! Am rupt de plâns! Alergăm ca proștii după bani și când se strică unul, se strică toți! M-am dus și la psihatru! Întâi am vorbit cu un psiholog, mi-a pus nişte muzică, mi-a arătat o oglindă, când m-am văzut, am început să plâng şi mi-a zis, hai, gata, te-ai vindecat, 250 de lei/şedinţa. Am zis, băi, prea plângi, şi m-am dus la un psihiatru. Ăla a scris, eu ziceam așa-așa... După două ore, în care a dictat ce-i povesteam, a zis că e depresie post mariaj.M-am certat cu el! Băi, dă-mi un masochism, ceva..."
 
La un moment dat, Marius Chivu a încercat să facă echipă de stand-up cu Ionuț Ciocia, Brânzoi din „Las Fierbinți”, dar nu s-au înțeles. Ulterior, când însuși Ciocia a fost invitatul lui Bobonete, Chivu a intrat prin telefon, a spus împăciuitor că în nicun caz nu are resentimente și că nu exclude colaborări viitoare. 
 
FOTO: Las Fierbinți

Vloggerul TJ Miles vrea să se impună prin naturalețea lui la Survivor. Vezi ce a declarat...

  • Marius Chivu, Rață din Las Fierbinți : Am slăbit de la plâns

related posts

Modifică setările cookies