Mark Ronson și-a cerut scuze după ce s-a declarat sapiosexual. Care este motivul


Cântărețul și producătorul muzical Mark Ronson a fost nevoit să-și ceară scuze după ce a dezvăluit că se identifică drept sapiosexual.


Să fii sapiosexual înseamnă că ești atras sexual de persoane inteligente, acest atribut fiind primul pe listă atunci când cauți un partener.

Mark Ronson, care a câștigat un Oscar pentru colaborarea cu Lady Gaga, a declarat, în cadrul unei emisiuni de la televiziunea britanică, că ”simt că mă identific ca sapiosexual”. În urma comentariilor de pe Twitter, în care fanii credeau că acesta și-a mărturisit orietarea sexuală, Ronson a ținut să precizeze pentru publicația Rolling Stone: ”Nu mă consider parte a unei comunități marginalizate și îmi cer scuze dacă cineva a înțeles greșit sau a fost ofensat de asta”.

Mark a mai spus că a realizat mai târziu că recunoașterea sapiosexualității ar fi putut fi interpretată ca o recunoaștere a apartenenței la comunitatea LGBT.

”Faptul că am ieșit să mă declar - deși sunt un bărbat alb heterosexual - parte a unei comunități marginalizate mă îngrozește și mă face să mă simt extrem de jenat”, a spus acesta.

Majoritatea cred că a te identifica drept sapiosexual nu poate fi considerat ca făcând parte de comunitatea LGBTQ+, pentru că preferințele personale nu se confundă cu sexualitatea.

FOto: Profimediaimages.ro

related posts

Modifică setările cookies