Mărturisirile unei femei care practică swinging-ul. “Nimic nu se compară cu placerea de a face sex cu 2 bărbați"


Deși cele mai multe cupluri preferă relațiile exclusiviste, sunt și destule care practică swingingul, adică schimbul de parteneri. Acestea păstrează discreția maximă și își selectează cu atenție partenerii sexuali. 


O femeie căsătorită de ani buni a ales să își împărtășească experiența de swinger în ziarul britanic “Guardian”. Doamna, trecuta de 40 de ani, spune că are reguli clare cu soțul ei, de la care nu se abate niciodată. 

“Prima oară când soțul meu a sugerat swinging-ul am fost devastată”

Femeia spune că întotdeauna a avut o viață sexuală excelenta alături de soțul ei, însă după mulți ani de căsătorie simțeau nevoia de ceva nou. Așa că s-au gândit la swinging – să caute alte persoane disponibile pentru activități sexuale. Mai precis el a fost cel care a venit cu propunerea.  

“Inițial am fost devastată -  am crezut că vrea să facem sex cu alte femei. Însă a insitat că vrea doar să se uite la mine cum fac sex cu alți bărbati. Într-un final am fost de acord, ca să își scoată asta din cap. Dar din prima clipă în care am făcut-o, am devenit dependentă”.

Femeia povestește că au început să caute cupluri disponibile online, după care au primit invitații la tot felul de petreceri sexuale organizate la oameni acasă. Cercul lor de swingeri era extrem de variat: profesori, medici, bancheri, mame casnice. Nu existau sentimente și nici gelozie. “Mergem la astfel de petreceri o data sau de două ori pe lună, iar dupa ce ajungeam acasă, făceam amor nebun”.

“O perioadă ne-am lăsat de swinging, ca să avem grijă de copii și să ne putem concentra la job. Când ne-au crescut copiii, am decis să reluam activitatea.  Ne era greu să găsim cupluri de vârsta noastră, iar cel mai adesea ajungeam să facem sex cu bărbați singuri, heterosexuali. Regula era: nu bărbați însurați sau cu iubite, nici prea tineri, nici prea bătrâni. Mereu folosim prezervativ și nu facem niciodată sex de la prima întălnire. Nimic nu se compară cu sexul cu doi bărbați, dintre care unul e chiar soțul tău.

related posts

Modifică setările cookies