Mary J Blige, mai sexy ca niciodată! Cum arată artista în costum de baie la 50 de ani


Ultimii ani din viața lui Mary J Blige nu au fost deloc ușori: a intrat într-un con de umbră și a trecut printr-un divorț dureros. A făcut față cu brio însă provocărilor și spune că a învățat să fie fericită și să se bucure de timpul ei. 


Mary J Blige este una dintre cele mai iubite și talentate artiste din lume și are acasă nu mai puțin de nouă premii Grammy. Și-a cucerit fanii cu vocea sa inconfundabilă și hit-uri precum “Family Affair”, “My life”, “Me without you” sau celebra melodie “One”, în care cântă alături de Bono de la U2. 

Artista a împlinit în 11 ianuarie 50 de ani și le-a făcut o surpriză fanilor de pe Instagram. Mary J Blige a postat câteva fotografii în care apare în costum de baie, demonstrându-le admiratorilor că vârsta este doar un număr. 

Cântăreața își etalează mândră formele într-o locație de vis. Mary J Blige poartă un costum de baie auriu și are codițe afro. Într-un filmuleț postat pe Instagram apare pe un sezlong la plajă în timp ce închină un pahar de șampanie. 

“50 nu a arătat niciodată așa de bine!”, “Arăți uimitor!”, “Ai rupt Internetul, Mary!”, “La mulți ani, regină!” sau “Wow, ce corp!” – sunt doar câteva dintre mesajele postate de internauți. Artista are aproape 5 milioane de fani pe contul de socializare.

Fotografii: Getty Images/ Instagram therealmaryjblige

Vezi și VIDEO: BEST OF Întrebarea mesei rotunde, cu Alex Daragiu

 

related posts

Modifică setările cookies