Mary Kay Letourneau, profesoara care s-a măritat cu elevul pe care l-a abuzat, a murit de cancer


Șoc peste Ocean. Fosta profesoară din Washington Mary Kay Letourneau, care a ținut prima pagină a ziarelor ani la rând, s-a stins din viață după 6 luni de suferință. 


Mary Kay Letourneau, în vârstă de 58 de ani, s-a stins din viață luni, după 6 luni de luptă cu cancerul. Moartea ei a fost anunțată de Susannah Frame, jurnalista postului TV KING 5. Starea ei de sănătate a început să se deterioreze anul trecut, iar diagnosticul a fost nemilos. 

Femeia, fost cadru didactic, a câștigat notorietate în 1997, când a fost nevoită să recunoască în instanță că a întreținut raporturi sexuale cu un elev de-ai săi din clasa a VI-a. În urma unei înțelegeri între partea acuzată și acuzatori, femeia a fost condamnată la 3 luni de închisoare și a primit interdicția de a se mai apropia de băiat.

Însă, în timp ce aștepta verdictul, Mary Kay a dat naștere unei fetițe, care a fost concepută cu elevul ei, Vili Fualaau. La scurt timp după eliberarea din închisoare, femeia a fost văzută în compania adolescentului de care trebuia să stea departe. Instanța a condamnat-o la 7 ani și jumătate de închisoare, pentru încălcarea termenilor înțelegerii anterioare.

Însă, opt luni mai târziu a dat naștere unei alte fetițe, al cărei tată era tot elevul ei.

S-a căsătorit cu elevul pe care l-a abuzat

În 2005, la scurt timp după ce a ieșit din închisoare, Mary Kay s-a căsătorit cu fostul ei elev, care i-a făcut două fete. Ceremonia a avut loc în orașul Woodinville, statul Washington, și a fost transmisă de Entertainment Tonight. El avea 21 de ani, ea – 46.

În mai 2017, el a depus actele de divorț, dar s-a răzgândit și a mai dat o șansă relației lor, care nu mergea cum se așteptau. Însă, s-au separat amiabil în august 2019, fără să știe ce maladie cumplită o paște. 

În primii ani ai mariajului lor, Vili Fualaau spunea că nu s-a simțit niciodată o victimă și nu i-a fost rușine cu relația lor. În mai 2020, susține revista People, bărbatul și-a schimbat părerea, considerând că „relația nu a fost sănătoasă încă de la început”.

Cei doi au împreună două fete: Audrey Lokelani (22 de ani) și Georgia (21 de ani). Mary Kay Letourneau mai are două fete, mai mari, dintr-o relație anterioară.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: 

related posts

Modifică setările cookies