Mary Magdalene, modelul cu forme șocant de mari, a fost dată afară din avion din cauza sânilor uriași


Mary Magdalene, femeia care a ajuns cunoscută datorită obsesiei ei pentru operațiile estetice și pentru formele imense, a fost dată afară din avion.


Un model de pe Instagram spune că nu a mai putut zbura cu avionul, deoarece a fost dată afară chiar înainte de decolare. Totul s-ar fi întâmplat din cauza aspectlui său.

Mary Magdalene a povestit totul pe Instagram, spunând că totul s-ar fi întâmplat din cauza sânilor ei uriași și a ținutei vulgare pe care o purta. Aceasta spune că a fost discriminată și numește întreaga experiență ca fiind dezgustătoare și dezumanizantă.

Reprezentanții companiei de zbor susțin alceva. Potrivit tmz.com, aceștia au declarat că Mary Magdalene s-ar fi așezat pe mai multe locuri diferite înainte de decolare. Aceștia susțin și faptul că femeia avea un comportament dubios, cee ace i-a făcut să creadă că Mary Magdalene ar fi consumat și alcool. 

Însoțitorii de bord și căpitanul i-au cerut să plece, iar totul s-a întâmplat fără incidente, iar polițiștii nu au fost nevoiți să se implice.

Sursă foto: Instagram 1800leavemaryalone
 
 

related posts

Modifică setările cookies