Mașina în care se afla actrița Denise Richards, atacată de un șofer înarmat! Ce a pățit vedeta


Un incident de-a dreptul șocant a avut loc în Los Angeles în urmă cu doar câteva zile! Mașina în care se aflau actrița Denise Richards și soțul ei, Aaron, a fost atacată de un șofer înarmat.

Tag-uri: #Denise Richards

Potrivit celor de la NBC News, atacul a avut loc luni și s-a petrecut în trafic, după ce un șofer nervos nu a reușit să îi depășească fix când și-a dorit el pe Denise Richards și pe soțul ei. Din câte se pare, Aaron, care se afla la volan, a încetinit pentru a căuta un loc de parcare, iar bărbatul nervos care i-a depășit a scos un pistol și a tras asupra mașinii lor, în momentul în care a trecut pe lângă ei.

Sursa citată notează că Denise Richards și soțul ei nu au fost răniți în urma incidentului, deoarece șoferul agresiv a tras cu pistul în partea din spate a mașinii. Cu toate acestea, actrița a fost în stare de șoc timp de mai multe ore.

„Era foarte tulburată și terifiată, dar a fost profesionistă și s-a dus și a filmat toată ziua. Nu a vrut să lipsească de la muncă”, a spus pentru People un apropiat al actriței.

Vezi și: Brad Pitt se mută în România

related posts

Modifică setările cookies