Matthew Perry, apariție neglijentă în public: supraponderal și neîngrijit


Cunoscut pentru dependența de alcool și problemele cu depresia, Matthew Perry își șochează din nou fanii cu aparițiile sale neglijente.


Actorul din Friends a apărut în public mai neîngrijit ca niciodată, deși fanii aveau alte așteptări din partea acestuia, mai ales că în ultima vreme s-a tot vorbit despre marea reuniune Friends. Dacă admiratorii se așteptau să îl vadă străduindu-se să își revină la forma de altă dată, Matthew Perry pare că a pierdut iar lupta cu kilogramele în plus.

 

Paparazzii l-au suprins pe stradă îmbrăcat neglijent, cu multe kilograme în plus, cu unghiile murdare și imgalbenite.

La finalul anului trecut, actorul și-a șocat fanii cu o imagine apărută pe rețelele de socializare. Deși nu a vorbit despre asta, fanii și-au dat seama că Matthew Perry a apelat diverse proceduri estetice, mai precis la botox.

 

“Ce se întâmplă cu fața lui Chandler?”, s-au întrebat fanii. Nici “Monica” nu a scapăt de critici, pentru că și chipul ei pare “lucrat”.

 

Matthew Perry s-a confruntat de-a lungul carierei cu grave probleme legate de dependența de alcool. În plus, a mai avut și probleme legate de greutate, fiind ba slab, ba supraponderal.

Recent, actorul a fost surprins pe străzile din Los Angeles în timp ce ieșea dintr-un restaurant unde luase cina alături de o domnișoară. Actorul avea un look neîngrijit, fiind îmbrăcat într-o cămășă largă și niște pantaloni care nu îl puneau deloc în valoare. 

Acesta a fost un adevărat șoc pentru fanii lui când au observat schimbarea radicală prin care trece actorul: "Arată atât de rău, ce s-a întâmplat?; "Arată atât de trist.."; "Sper să se facă bine, săracul.."

În 2016, actorul a făcut publică problema pe care o avea cu substanțele interzise, recunoscând că nu își amintește cum au decurs filmările serialului "Friends".

 

"Sunt o persoană destul de privată, însă filmam un serial care era urmărit de peste 30 de milioane de oameni. Deci oamenii știau. A fost atât de "public" ceea ce se întâmpla cu mine "

"Nu poți avea o problema de droguri, timp de câțiva ani și apoi să aștepți să se rezolve în 28 de zile." 

Acesta s-a luptat cu depresia, cu dependența de alcool și abuzul de medicamente pe o perioadă destul de îndelungată: "A fost vorba mai mult de alcool. Credeam că mă ascund bine, dar în final oamenii și-au dat seama".

related posts

Modifică setările cookies