Matthew Perry s-a despărțit de logodnica tinerică. Ce i-a transmis acesteia actorul din “Friends”


Matthew Perry n-are noroc în dragoste! Actorul din “Friends” a confirmat recent că s-a despărțit de logodnica lui, asta după ce în urmă cu câteva luni declara că se află “într-o relație cu cea mai grozavă femeie de fața pământului”.


Matthew Perry (51 de ani ) și Molly Hurwitz (29 de ani) și-au spus adio după doi ani de relație. Cei doi s-au logodit în noiembrie, anul trecut, iar actorul părea îndrăgostit până peste cap. 

Starul din “Friends” a confirmat pentru People că relația s-a încheiat. „Unele lucruri pur și simplu nu merg și acesta este unul din ele. Îi urez lui Molly toate cele bune”, a declarat actorul potrivit sursei menționate mai sus.

Matthew nu a fost căsătorit niciodată, iar înainte de Molly a mai avut o relație serioasă cu actrița Lizzy Caplan. Cei doi s-au despărțit în 2012, după șase ani de relație. 

Molly Hurwitz este manager de talente la o companie cu birouri în New York și Los Angeles și a fost cea care l-a ajutat pe actor să revină în film. Despărțirea celor doi vine chiar în momentul în care a fost lansat episodul special “Friends: The Reunion”.

Episodul include o serie de invitaţi-vedetă, printre care Justin Bieber şi Lady Gaga. Potrivit Variety, pentru acest episod special, actorii ar fi fost remunerați cu 2,5 milioane de dolari.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Prințul William, cerut în căsătorie

 

 

 

 

 

 

related posts

Modifică setările cookies