Matthew Perry s-a logodit cu iubita lui de 29 de ani. „E cea mai grozavă femeie”


Lui Matthew Perry i-a venit rândul la însurătoare. Actorul din serialul Friends a dezvăluit că s-a logodit cu iubita lui, Molly Hurwitz.


După doi ani de relație și o despărțire de scurtă durată, Matthew Perry și Molly Hurwitz au decis să se căsătorească. Actorul din Friends a făcut totul public, într-un articol apărut în revista People.

Am decis să mă logodesc. Din fericire, s-a întâmplat să mă aflu într-o relație cu cea mai grozavă femeie de pe fața pământului în acest moment”, a spus actorul. 

Citește și7 bărbați celebri care sunt încă singuri. De ce nu s-au căsătorit

Matthew Perry este pentru prima dată în fața altarului și spune că e extrem de emoționat. Logodnica lui este manager de talente la o companie cu birouri în New York și Los Angeles și a fost cea care l-a ajutat pe actor să revină în film. În ultimii ani, Matthew Perry nu mai primise roluri și își neglijase aspectul fizic. Molly Hurwitz, în vârstă de 29 de ani, a reușit să-l repună pe „șine”.

Molly Hurwitz. FOTO: Uptomyknees/YouTube

Cei doi se văd încă din 2018, însă și-au făcut publică relația abia în decembrie 2019. În mai 2020 au luat o pauză și s-au despărțit amiabil. Însă, dragostea i-a adus din nou împreună și i-a determinat să se logodească.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Dani Mocanu a fost acuzat că a maltratat un leu - Trending Review cu Daragiu - episodul 48

related posts

Modifică setările cookies