Megan Fox, bănuită că și-ar fi mărit din nou bustul. Cele mai imagini susțin speculațiile


Megan Fox și Machine Gun Kelly sunt practic nedespărțiți. Merg la toate evenimentele împreună, iar de curând au bifat și Milan Fashion Week.


Mari fashionisti, cei doi fac mereu vâlvă cu ținutele lor excentrice. La cea mai recentă apariție în public, ochii nu au fost pe ținute însă, ci pe decolteul lui Megan Fox. Actrița a ieșit la restaurant într-un maiou ultra mulat și decoltat, în care bustul său pare mult mai mare decât de obicei.

Presa tabloidă din afară bănuiește că actrița și-ar fi refăcut implantul mamar, de unde și noile dimensiuni mai generoase.

 

Sursa foto: PROFIMEDIA

Megan Fox și-a completat look-ul cu o pereche de pantaloni cu imprimeu de piele de crocodil, cu decupaje sexy, o cămașă în carouri, și o pălărie voluminoasă.

Megan Fox și Machine Gun Kelly, ritualuri bizare

Nu că ar mira pe prea multă lume, însă cei doi au un ritual cât se poate de bizar: Megan Fox a dezvăluit că bea sângele iubitului ei.

“Cred că acest aspect ar putea induce oamenii în eroare, poate aceștia își imaginează că stăm cu pahare mari, suntem că în Game of Thrones și ne bem sângele unul altuia. Sunt doar câteva picături, dar, da, ne consumăm sângele unul altuia ocazional și doar pentru anumite ritualuri. Să vărsăm câteva picături de sânge și să bem fiecare… El este mult mai agitat și haotic, este dispus să-și taie pieptul și să spună «Ia-mi sufletul»! Dar nu s-a întâmplat. Poate nu chiar așa, doar o ușoară versiune. Citesc cărți de tarot, sunt pasionată de astrologie și recurg la toate aceste practici și meditații metafizice. Fac ritualuri când e lună plină sau nouă, dar se întâmplă cu un motiv anume”, a spus Megan Fox.

  • Megan Fox, bănuită că și-ar fi mărit din nou bustul. Cele mai imagini susțin speculațiile

related posts

Modifică setările cookies