Megan Fox și Machine Gun Kelly, apariție intens mediatizată. Detaliul cu care actrița a atras atenția


Megan Fox și Machine Gun Kelly au fost fotografiați în timp ce se îndreptau spre repetițiile show-ului Saturday Night Live. 


Apariția lor a strânit interesul fanilor, dar și al paparazzilor care au observat pe degetul inelar al actriței un inel cu diamant. Rapperul va fi prezent pentru prima dată la Saturday Night Live, fiind invitatul muzical al lui John Krasinski. 

Presupunerile despre posibila cerere în căsătorie au apărut imediat în rândul admiratorilor, dar și în presa tabloidă din străinătate, însă până acum informația nu a fost comentată în niciun fel. 

Megan Fox (34 de ani) și Macine Gun Kelly (30 de ani) și-au făcut relația publică în primăvara lui 2020, în aceeași perioadă în care actrița a anunțat divorțul de Brian Austin Green. Cei doi actori au împreună trei copii, a căror custodie este comună. 

Într-un interviu oferit recent pentru publicația Nylon, Megan a spus că o dragoste ca a lor apare o dată în viață.

„Să-l iubesc e ca și cum aș iubi un tsunami sau un foc de pădure. Intensitatea pe care o simt este copleșitoare, iar amenințarea care vine odată cu asta este atât de puternică, dar și atât de frumoasă, încât nu am ce să fac decât să mă predau cu plecăciuni și recunoștință”, a mai spus actrița despre povestea sa de dragoste cu rapperul al cărui nume real este Colson Baker. 

sursa foto: ProfiMedia

Vezi și: 

related posts

Modifică setările cookies