Megan Fox impresionează cu o nouă schimbare de look. S-a făcut roșcată și a întors toate privirile la un eveniment în New York


După zvonurile că și-ar fi pus silicoane, Megan Fox vine cu o nouă schimbare - s-a vopsit roșcată și și-a debutat noul look la gala Time100 Next  din New York, unde a participat cu logodnicul ei, Machine Gun Kelly.


Actrița în vârstă de 36 de ani este deja cunoscută pentru aparițiile sale controversate. De când și-a întâlnit actualul partener, rapperul Machine Gun Kelly, Megan Fox a devenit mai îndrăzneață în ceea ce privește alegerile sale vestimentare. De curând, aceasta a trecut printr-o schimbare radicală de look în ceea ce privește podoaba capilară, devenind roșcată.

Aflată la un eveniment în New York, Megan și-a pus în evidență noua culoare a părului cu ajutorul unei rochii arămii, cu șliț adânc, accesorii aurii și un machiaj strident, dominat de culoarea roșie a buzelor.

Nici Machine Gun Kelly nu a fost mai prejos cu ținuta sa controversată formată dintr-un corset transparent, un bolero și o pereche de pantaloni din latex. 

Dacă Megan și-a lăsat pletele roșcate libere, partenerul ei a optat să-și prindă parul în două cocuri în vârful capului, atrâgând numaidecât atenția fotoreporterilor.

Sursă foto: Getty

Vezi și:

related posts

Modifică setările cookies