Megan Fox și Machine Gun Kelly, prima apariție pe covorul roșu în calitate de cuplu


Megan Fox și Machine Gun Kelly au întors toate privirile la American Music Awards. Cuplul a avut prima apariție oficială pe covorul roșu, iar bruneta a demonstrat încă o dată de ce a fost numită ani la rând “cea mai sexy actriță din lume” de către numeroase publicații.


Megan Fox a făcut senzație pe scena și pe covorul roșu de la American Music Awards. La braț cu noul iubit, rapperul Machine Gun Kelly, actrița a fost ravisantă într-o ținută verde-smarald, semnată Azzi&Osta. Megan (34 de ani) a purtat un top asimetric, cu umerii goi și o fustă scurtă, care îi lăsa la vedere picioarele sexy. 

Piele la vedere a lăsat și Machine Gun Kelly! Rapperul de 30 de ani a purtat o ținută excentrică de la Balmain și și-a etalat mândru tatuajele de pe piept. Cei doi au pozat împreună pe covorul roșu și și-au aruncat priviri languroase.

Meghan Fox și-a părăsit soțul pentru Machine Gun Kelly

Actrița l-a cunoscut pe artist pe platourile de filmare ale thrillerului Midnight și s-a îndrăgostit iremediabil. În mai 2020, Meghan Fox a anunțat că divorțează de actorul Brian Austin Green după zece ani de căsnicie și trei copii. 

Meghan a recunoscut relația cu rapperul abia în august, când a postat pe Instagram prima fotografie cu noul iubit. Într-un interviu oferit recent pentru publicația Nylon, Megan a spus că o dragoste ca a lor apare o dată în viață.

„Să-l iubesc e ca și cum aș iubi un tsunami sau un foc de pădure. Intensitatea pe care o simt este copleșitoare, iar amenințarea care vine odată cu asta este atât de puternică, dar și atât de frumoasă, încât nu am ce să fac decât să mă predau cu plecăciuni și recunoștință”, a mai spus actrița despre povestea sa de dragoste cu rapperul al cărui nume real este Colson Baker. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Quiche cu somon și broccoli

 

related posts

Modifică setările cookies