Meghan l-a convins pe Harry să renunțe la o tradiție regală pe care a respectat-o cu sfințenie în ultimii 22 de ani. Regina e furioasă


Unilad scrie că Prințul Harry va călca anul acesta pe urmele soției sale, ducesa de Sussex, și va încălca protocolul regal.


Harry a respectat timp de 22 de ani o tradiție la care familia regală britanică ține foarte mult: vânătoarea anuală care are loc chiar înainte de Crăciun. 

De cealaltă parte, Ducesa de Sussex e o înfocată susținătoare a drepturilor animalelor, ea având chiar și doi câini adoptați de la un adăpost, scrie Sunday Mirror.

Aceeași publicație mai scrie că Harry e foarte pasionat de vânătoarea regală, dar a decis ca anul acesta să nu ia parte la acest eveniment tradițional pentru că „o iubește prea mult pe Meghan". 

„Harry a luat parte la vânătoarea regală în ultimii 22 de ani și e unul dintre momentele lui preferate din an. Cu toate astea, anul acesta nu va lua parte la această vânătoare pentru că știe că Meghan nu suportă oamenii care sunt cruzi cu animalele. Regina e furioasă, fratele lui mai mare la fel. Ambii consideră că Meghan îl îndepărtează pe Harry de bunele obiceiuri ale familiei regale.”, a spus o sursă pentru aceeași publicație. 

Și George, fiul Prințului William, a fost în atenția presei în urmă cu câteva luni pentru că a luat parte la una dintre cele mai importante tradiții a casei regale britanice, vânătoarea anuală de găinușe de munte de pe domeniul castelului Balmoral.

Potrivit corespondentului publicației The Sun, Prințul Moștenitor Charles, Prințul William, Ducesa de Cambridge și copiii lor au vizitat-o pe Regină în Scoția, la Balmoral, acolo unde Suverana își petrece, de obicei, vacanțele de vară. 

Regina a considerat că ocazia e foarte potrivită pentru a-l iniția pe George (5 ani) în tradiția regală, însă odată ce informația a apărut în presă internauții din Marea Britanie nu au ezitat să critice gestul Reginei. Mulți dintre aceștia au scris pe rețelele de socializare că George e mult prea mic pentru a lua parte la o vânătoare și că tradiția e una „mult prea violentă pentru un copil de cinci ani", scrie publicația britanică Daily Mail.related posts