Meghan Markle a fost dată în judecată de sora ei vitregă, după ce ar fi mințit în interviul cu Oprah Winfrey


Problemele se țin lanț în viața lui Meghan Markle! Ea și prințul Harry au fost dați în judecată de către Samantha Markle pentru „defăimare şi informaţii false vătămătoare” după celebrul interviu cu Oprah Winfrey din 2021.


Prințul Harry și Meghan Markle vor fi audiați în cadrul unui proces civil intentat în Statele Unite de către Samantha Markle, sora vitregă a ducesei de Sussex.

Totul a început după interviul acordat prezentatoarei Oprah Winfrey, în care au vorbit despre familiile lor și despre cum se desfășoară lucrurile în Casa Regală a Marii Britanii. 

Ei bine, Samantha Markle a susținut, ulterior, că Meghan „a declarat în mod fals şi cu rea intenţie” că ea a crescut ca „un copil singur la părinţi”. De asemenea, aceasta a adăugat că ducesa de Sussex a supus-o la „umilinţe, ruşine şi ură la nivel mondial”, dar și că s-a folosit de „resursele operaţiunii de PR a familiei regale” pentru a răspândi „minciuni la scară mondială” despre ea şi despre tatăl lor, Thomas Markle.

Samantha Markle îi cere ducesei de Sussex daune de 75.000 de dolari

Sora vitregă a lui Meghan Markle o acuză pe aceasta, de asemenea, că a făcut totul „pentru a conserva şi a promova falsa poveste despre evoluţia sa de la sărăcie la regalitate”.

Samantha Markle, care suferă de scleroză multiplă și nu se poate deplasa decât cu ajutorul unui scaun cu rotile, îi cere soției prințului Harry daune în valoare de 75.000 de dolari, dar și un proces cu jurați.

Sursă foto: Getty

  • Meghan Markle a fost dată în judecată de sora ei vitregă, după ce ar fi mințit în interviul cu Oprah Winfrey

related posts

Modifică setările cookies