Meghan Markle a împlinit 40 de ani. Ce i-au prezis astrologii în viitorul apropiat


Meghan Markle a împlinit astăzi 40 de ani. La această vârstă, fosta actriță, care a devenit membră a familiei Regale Britanice și Ducesă de Sussex, se bucură de o căsnicie frumoasă cu Prințul Harry căruia i-a dăruit doi copii. 


Meghan nu va organiza o petrecere fastuoasă de ziua ei, așa cum s-a speculat anterior, scrie harpersbazaar.com. O sursă apropiată de ducesă a dezvăluit că ea intenționează să-și petreacă ziua alături de soțul ei, Prințul Harry, și de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, în casa lor din Montecito, California, notează aceeași publicație.

În ziua aniversării lui Meghan Markle, cotidianul britanic Daily Mail a încercat să vină cu ceva mai neobișnuit, oferindu-i ducesei câteva previziuni astrologice. 

Doi astrologi și-au împărtășit predicțiile cu privire la modul în care semnul ei zodiacal și harta natală ar putea să-i influențeze viitorul. 

Astrologul cu sediul în Marea Britanie, Francesca Oddie, a declarat că Meghan se va axa foarte mult pe rolul ei de mămică și chiar ar putea să scris o carte despre experiența creșterii fiicei sale Lilibet.

Între timp, Nicolas Aujula, un clarvăzător, care pretinde că a prezis și pandemia de Covid-19, a declarat că Ducesa de Sussex ar putea să-și repare relația cu Prințul William și Kate anul acesta, și consideră că Meghan va avea întotdeauna o legătură strânsă cu Prințul Charles.

„Puterea vindecătoare a maternității este ceea ce mă frapează când mă uit la horoscopul lui Meghan Markle”, spune Francesca Oddie. În viitorul apropiat, Meghan se va gândi mai mult la modul în care își dorește să fie mamă, cum vrea să o vadă fiica ei, spune specialista.  Dragostea proaspătă este incredibil de motivantă și poate fi un catalizator pentru a trăi o viață diferită, crede aceasta. 

Referitor la relația ei cu Prințul Harry, astrele prevăd doar lucruri bune. Ei se vor înțelege pe toate planurile și se vor bucura de noi provocări profesionale. 

Nicolas a adăugat că ”Meghan va ridica problema foametei în lume, va susține drepturile femeilor, în special educația pentru fetele tinere. Va continua să crească în popularitate în SUA și își va face propriul loc în istorie ... Lumea politicii se va deschide pentru ea în anii următori.”

Sursă foto/ Getty Images 

Vezi și: Taher Sonu, expert în relații, va face parte din echipa celor patru specialiști ai emisiunii "Căsătoriți pe nevăzute"

related posts

Modifică setările cookies