”Meghan Markle a născut deja”. Motivul pentru care fanii sunt convinși că bebelușul Sussex a venit pe lume


Săptămâna viitoare, prințul Harry, soțul lui Meghan Markle, plănuiește să viziteze Olanda. Din acest motiv, fanii sunt convinși că Meghan a născut deja. 


Isteria a început după ce Meghan și Harry au anunțat, recent, că vor ține secrete detaliile nașterii bebelușului. Acum însă, când Harry a anunțat că pe 8 ș 9 mai va fi în Olanda, fanii sunt convinși că bebelușul Sussex a venit deja pe lume. 

Citește și: Meghan Markle, vizitată de Regină chiar înainte să nască

”Harry zâmbește de parcă este un puști care tocmai a aflat un secret uriaș”, ”Încep să cred că bebelușul s-a născut deja”. Speculațiile s-au întețit după ce un apropiat al Casei Regale a explicat faptul că vizita a fost anunțată în ultima clipă, tocmai pentru că nu se știa dacă Harry poate participa.

”Avea de mult în plan să meargă, dar pentru că data nașterii era foarte aproape de data vizitei, nu a fost anunțată în avans, în cazul în care acesta nu putea să participe. Prințul este încântat ca poate să-și respecte angajamentul”.

Fanii Casei Regale au început să creadă că Meghan a născut deja după ce Regina i-a făcut acesteia o vizită-surpriză, în noua casă, Frogmore Cottage, chiar la sfârșitul lunii aprilie. Oficial, Maiestatea sa a dorit să le ureze celor doi duci de Sussex ”bun-venit” la Windsor. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
”Meghan Markle a născut deja”. Motivul pentru care fanii sunt convinși că bebelușul Sussex a venit pe lume
  • /

related posts

Modifică setările cookies