Meghan Markle a postat de Ziua Mamei o nouă fotografie adorabilă cu bebelușul Archie


Bebelușul regal a venit pe lume la fix pentru ca Meghan să sebeze cum se cuvine Ziua Mamei. 


În multe țări din lume, pe 12 mai se serbează Ziua Mamei. Proaspăta mămică nu a  ratat momentul.  Meghan Markle a împărtășit cu fanii ei din lumea întreagă o imagine foarte dulce cu bebelușul nou-născut. 

Ducesa de Sussex, în vârstă de 37 de ani, a postat pe contul de Instagram o nouă fotografie cu Archie.  Imaginea prezintă picioarele prețioase ale lui Archie pe o pătură albă, în timp ce sunt ținute cu grijă de mâinile Meghan.

Pe fundal se zărește un covor de flori albastre, flori de Nu-Mă-Uita, preferatele Prințesei Diana. 

 

"Aducem un omagiu tuturor mamelor-  de azi, din trecut, prezent, mamele care urmează să devină, dar și cele pierdute, de care ne vom aminti pentru totdeauna. Noi vă onorăm și vă sărbătorim pe fiecare dintre voi. Astăzi este Ziua Mamei în Statele Unite, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, Kenya, Japonia și în mai multe țări din Europa ", a afirmat acesta. În Marea Britanii, Ziua Mamei  se sărbătorește în luna martie. 

 

 

 

Vezi și: Primele poze cu Meghan și Harry, alături de bebelușul lor regal!

 

Aceasta este doar a doua oară când lumea a văzut puțin Archie. El a fost prezentat pe 8 mai, când părinții i-au arătat doar o bucatică din chipul lui dulce, în timp ce era înfășurat într-un pled de culoare albă și o căciuliță cu falduri. 

Fanii regali se intreaba daca el a moștenit părul roșcat al tatălui sau este brunet ca Meghan. 

Ziua Tatălui este de peste o lună distanță, iar fanii speră sp-l vadă atunci mai clar pe micuțul Archie.

 

 

 Vezi și: 

 

related posts

Modifică setările cookies