Meghan Markle a purtat „colierul iubirii”. Mesaj de dragoste special pentru Harry


Aflată în această perioadă în Marea Britanie pentru ultimele evenimente oficiale în calitate de Ducesă de Sussex, actrița Meghan Markle a găsit o modalitate subtilă de a-i face o declarație de dragoste Prințului Harry.


Înainte de a-și începe seria de vizite și de ceremonii alături de soțul său, Meghan a efectuat o vizită privată la Teatrul Național din Londra, instituție aflată încă sub patronajul americancei.

Cu această ocazie, ducesa a ales să se îmbrace o rochie elegantă de culoare albă, accesorizată cu un simplu colier. Specialiștii au intrat însă în detaliu și au remarcat că acel pandantiv din jurul gâtului lui Meghan are o semnificație aparte.

Este vorba despre o bijuterie specială semnată de designerul Sophie Lis, supranumită „colierul iubirii”. Conform creatoarei, mesajul transmis de persoana care poartă acest colier este inspirat dintr-un vechi poem franțuzesc și sună cam așa: „În fiecare zi te iubesc mai mult, mai mult decât ieri și mai puțin decât mâine”.

Meghan Markle și Harry își vor încheia luni, 9 martie, obligațiunile regale și se vor întoarce în Canada, acolo unde îi așteaptă bebelușul Archie. Data oficială la care vor renunța la funcțiile deținute la Palatul Buckingham este 31 martie 2020.

Foto Getty Images

related posts

Modifică setările cookies