Meghan Markle a surprins pe toată lumea cu outfit-ul său. Ducesa de Sussex , în blugi la un eveniment oficial


 Ducesa de Sussex a demontrat că poți fi extrem de sexy și îmbrăcată într-o cămașă albă și o pereche de blugi. 


Ne-a obișnuit cu ținute extrem de formale și sexy, dar de aceasta dată a surprins pe toată lumea cu alegerea ei vestimentară.

Vezi galeria foto mai jos

Meghan și soțul său, Prințul Harry sunt în vizită în orașul Cape Town, Africa de Sud, unde iau parte la un proiect, al cărui rol este ajutarea tinerilor vulnerabili ce suferă de afecțiuni mintale.

Meghan, în vârstă de 38 de ani, a optat pentru o ținută pe cât de simplă, pe atât de sexy. Îmbrăcată casual într-o pereche de blugi negri la care a asortat o cămasă albă și o jachetă din demin, Ducesa a fost în centrul atenției. Ținuta a fost completată de o pereche de ochelari de soare și o geantă kaki.

Ca și în cazul ținutei, Ducesa de Sussex a optat pentru un machiaj cât mai simplu și natural, ce îi valorifică trăsăturile frumoase. Cel mai de preț accesoriu a fost zâmbetul copleșitor.

Citește și: Meghan și Harry și-au scos bebelușul regal în lume. Archie e vedetă în Africa

Cu toate că are un stat de rang înalt, Meghan nu s-a sfiit să îi îmbrățiseze pe copii și să se joace cu ei. La rândul lor, copiii au fost extrem de bucuroși să o cunoască.

Proiectul la care Ducele și Ducesa de Sussex au luat parte, denumit NGO Waves for Change, antrenează și sprijină mentorii pentru a-i ajuta pe tinerii care se confruntă cu afecțiuni psihice. Cuplul regal a făcut donații după nașterea fiul lor, Archie, donații ce asigură peste 30.000 de mese zilnice: programului, școlilor din Africa de Sud dar și zonelor rurale.

Sursa foto: Getty

Vezi și Profil de Celebritate - Angelina Jolie se alătură copiilor la lecțiile de arte marțiale pentru rolul Marvel

related posts

Modifică setările cookies