Meghan Markle, creatoare de modă. Ducesa de Sussex va dezvolta o colecție de haine


Meghan Markle este „multilateral dezvoltată”. Ducesa de Sussex se va implica într-un proiect la care nu s-ar fi așteptat prea mulți.


Artist caligraf independent, actriță, bloggeriță, ducesă, editorialistă a celebrei reviste Vogue, iar acum e gata pentru o nouă provocare. Conform jurnalistului Omid Scobie, Meghan Markle își va încerca norocul ca fashion designer. 

Ducesa de Sussex va crea o linie de îmbrăcăminte în beneficiul organizației caritabile Smart Works, care are programe de susținere a femeilor din centrele sociale, din închisori și din clinicile de boli mintale.

Citește și: Meghan Markle va realiza numărul de septembrie al revistei Vogue Marea Britanie

Colecția, care va fi lansată la sfârșitul acestui an, va fi realizată în parteneriat cu nume mari din industrie, precum Marks and Spencer și brandul Jigsaw.

„Pentru fiecare articol vestimentar cumpărat de un client, unul este donat în scop caritabil. Acest lucru nu ne va permite doar să fim părtași la povestea fiecăruia dintre noi, ci ne va aminti că suntem în ea împreună”, a scris Meghan Markle în ediția britanică a revistei Vogue. 

Citește și: Meghan Markle a dezvăluit care a fost primul ei job. „Aveam 14 ani atunci”

Meghan Markle este unul dintre ambasadorii asociației Smart Works și s-a implicat activ în ajutorarea femeilor fără un loc de muncă.

Vezi și: VIDEO Ce nu știai despre Meghan Markle

FULLSCREEN
Meghan Markle, creatoare de modă. Ducesa de Sussex va dezvolta o colecție de haine
  • /

related posts

Modifică setările cookies