Meghan Markle este, din nou, pe Instagram. Lista celebrităților care o urmăresc deja pe Ducesă


Meghan Markle, Ducesa de Sussex, a făcut valuri pe Instagram ieri, după ce s-a întors, în sfârșit, pe celebra rețea de socializare.


La doar câteva ore de la deschiderea contului oficial, pe care îl împarte cu soțul ei, Prințul Harry, Meghan Markle avea deja peste 2 milioane de urmăritori. Mulți dintre aceștia sunt vedete de primă mână, începând cu legende ale sportului și până la actori și cântăreți.

Citește și: Meghan Markle, îmbrăcată cu geaca lui Harry la cumpărături: ”Ce ciudat s-o vezi în haine de stradă”

Deschiderea acestui nou cont @sussexroyal vine la câteva săptămâni după anunțul că familia Sussex, adică Meghan și Harry, se va separa de familia Cambridge, cea a prințului William. 

Primul mesaj al lui Meghan și al lui Harry pe pagina de Instagram a fost: ”Bine ați venit pe pagina oficială, abia așteptăm să împărtășim cu voi acțiunile care ne motivează, cauzele pe care le sprijinim, anunțurile importante”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

Prin celebritățile care s-au grăbit să dea ”follow” contului oficial se numără David Beckham, Gwyneth Paltrow, Blake Lively sau cântărețul Zayn Malik.

Una dintre prietenele apropiate ale lui Meghan, Priyanka Chopra Jonas, a dat și ea ”follow”.

Fanii din toată lumea au reacționat entuziaști la aflarea veștii că Meghan și Harry au cont de Instagram. ”Suntem fericiți să vă vedem, oameni buni”, ”Ce veste minunată, felicitări, sunt foarte fericit”, ”Ador faptul că aveți contul vostru de Instagram”.

Foto: Getty, Instagram

Vezi și: Iulia Albu, atac dur la ținutele vedetelor de pe Instagram


related posts