Meghan Markle, fotografiată cu o pereche de cercei de 600.000 de euro (FOTO)


Meghan Markle a încălcat încă o dată protocolul. 

Tag-uri: #Meghan Markle

De data asta Ducesa de Sussex a încălcat regula nescrisă a protocolului regal care dictează ca fețele regale să nu epateze la evenimente publice prin vestimentație sau accesorii de lux. 

Fotografia în care Ducesa poartă cercei în valoare de 600.000 de euro (da, ai citit bine) a fost făcută în luna octombrie a anului trecut, dar doar acum jurnaliștii britanici au descoperit că Meghan nu purta atunci o simplă pereche de cercei, ci una dintre cele mai scumpe perechi de cercei pe care le-a purtat vreodată un membru al familiei regale.

În luna octombrie a anului trecut Meghan a fost într-un turneu în Fiji alături de Prințul Harry și nimeni nu și-a imaginat, la acea vreme, că Ducesa a purtat accesorii atât de scumpe. 

Foto: Getty 

Jurnaliștii britanici au estimat că perechea de cercei purtată de Meghan costă nu mai puțin de (aproape) 600.000 de euro. Meghan a închiriat acești cercei de la celebrul brand de bijuterii Butani, originar din China.

Acest brand este foarte popular în rândul celebrităților de la Hollywood.

Meghan a încălcat protocolul o dată pentru că a epatat prin aceste accesorii exorbitante, dar și pentru că membrii familiei regale nu au voie să împrumute bijuterii. 

Vezi și: 

FULLSCREEN
Meghan Markle, fotografiată cu o pereche de cercei de 600.000 de euro
  • /


related posts