Meghan Markle îi gătește în fiecare seară Prințului Harry. Dezvăluiri inedite despre viața la Palat a Ducesei de Sussex


Prietenii apropiați al Ducesei de Sussex au dezvăluit cum este, în realitate, viața acesteia la Palat.


Conform revistei People, prietenii apropiați ai lui Meghan Markle au dezvăluit că Meghan și Harry ”nu dispun de bucătar sau majordom” la Palat. Mai mult, Ducesa nu are un make-up artist sau un stilist care să se ocupe de aparițiile ei și, mai mult, îi place să gătească în fiecare seară pentru ea și soțul ei.

Citește și: Meghan Markle a încălcat, din nou, regulile modei. Ce ținută a avut recent

”Luna trecută, eram acolo, iar ea urma să iasă pentru un angajament public. Harry și cu mine stăteam cu cățeii, vorbeam vrute și nevrute, iar Meghan își făcea unghiile. Meghan își face singură machiajul, părul. Nu are stilist, își alege singură ținutele”.

Aceeași sursă a dezvăluit că locuința cuplului de la Kensington Palace este ”micuță” și ”primitoare” și că nu dispune de mulți angajați, chiar dacă majoritatea fanilor își imaginează că aceasta este servită de o armată întreagă de ajutoare. 

”Oamenii cred că are o mulțime de angajați care fac lucrurile să se întâmple. Nu și-o imaginează stând lângă calorifer, făcâdu-și singură coafura și unghiile. Există această falsă presupunere că ea trăiește într-un palat aurit cu angajați gata să-i îndeplinească dorințele și toate acele avantaje regale. Pur și simplu, nu este adevărat”.

Din cercul de prietene apropiate ale lui Meghan Markle fac parte cinci femei care, timp de doi ani, au păstrat tăcerea, însă acum cred că este nevoie ”să luăm atitudine față de bullying-ul global la care este supusă Ducesa și să spunem adevărul despre prietena noastră”.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle îi gătește în fiecare seară Prințului Harry. ”Nu are bucătar sau majordom”
  • /


related posts