Meghan Markle, înfrângere rușinoasă în instanță în fața a două ziare britanice


Ducesa de Sussex a pierdut prima bătălie în instanță cu Associated Newspapers, publisher-ul ziarelor britanice The Mail on Sunday și MailOnline


Meghan Markle este tot mai departe de a se impune în fața ziarelor din Marea Britanie care au publicat o scrisoare personală pe care ducesa i-a trimis-o tatălui ei, Thomas Markle. Ducesa a acuzat încălcarea gravă a vieții private și a acționat în judecată compania media care deține mai multe publicații în Regatul Unit.

În instanță, reprezentanții legali ai companiei media au negat acuzațiile, în special aceea că jurnaliștii săi ar fi editat conținutul scrisorii.

În urma audierii ambelor părți, judecătorul a eliminat mare parte a acuzațiilor formulate de Meghan Markle, considerându-le nefondate, scrie today.com. Printre ele se numără și acuzația că publisher-ul a provocat intenționat un scandal între Meghan Markle și tatăl ei și că ar fi avut un plan, bine pus la punct, pentru a o expune public cu articole intruzive.

Judecătorul a recomandat avocaților ducesei să-și concentreze acțiunea în instanță în jurul scrisorii și a încălcării vieții private.

Citește și: Un realizator TV dă de pământ cu Meghan Markle: „O să sfârșescă precum o Kim Kardashian în miniatură”

Vezi și VIDEO: Lui Donald Trump nu îi convine că Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în SUA

Audiere online

Audierea preliminară în acest caz, în care reprezentanții legali ai ziarelor britanice au cerut eliminarea unor acuzații de la dosar, a avut loc în mediul online. Din cauza pandemiei de coronavirus, niciuna dintre cele două părți nu a putut face deplasarea la tribunal. 

Meghan Markle a fost nevoită să se trezească la ora 4.00 dimineața (ora locală în Los Angeles) pentru a participa la audierea Curții Regale de Justiție de la Londra. La acest eveniment au asistat și avocații, dar și jurnaliștii, tot online.

Fotografii: Getty Images

related posts

Modifică setările cookies