Meghan Markle își dorea să fie „Beyonce a Marii Britanii”! Detalii uimitoare despre planul eșuat al Ducesei


Ducesa de Sussex a crezut că poate fi „Beyonce a Marii Britanii” după ce s-a căsătorit cu Prințul Harry, însă planul său cel mare a dat greș când a realizat câte îndatoriri regale trebuie să respecte. Care a fost scopul principal al lui Meghan Markle atunci când a ajuns să facă parte din Familia Regală britanică


După decesul Reginei Elisabeta a II-a au început să iasă la iveală detalii incredibile despre Familia Regală britanică. Vizată este Meghan Markle, despre care s-au scris multe de-a lungul vremii. O persoană din interiorul Palatului Buckingham face mărturisiri la care nimeni nu s-ar fi așteptat și o desființează pe Ducesa de Sussex.

Dorința de a ajunge „Beyonce a Marii Britanii”, spulberată de îndatoririle regale

Regulile vieții regale nu sunt pentru toată lumea, iar Meghan Markle a simțit acest lucru pe propria sa piele. Un apropiat de la palat a dezvăluit faptul că fosta actriță a considerat că popularitatea ei va crește când va ajunge prințesă, dar în schimb s-a ales cu sentimente mai puțin plăcute. Conform Daily Mail, Meghan Markle a fost, de fapt, „încolțită și neînțeleasă” de familia soțului său.

„Cred că Meghan s-a gândit că va fi o Beyonce a Marii Britanii. Ca membră a Familiei Regale ar fi avut această apreciere. Apoi a descoperit că există foarte multe reguli care erau atât de ridicole încât nu putea face lucruri pe care le-ar fi făcut în general ca persoană privată, iar acest lucru este dificil”, a afirmat sursa citată.

Copleșită de situație, Meghan Markle s-a folosit de propria sa putere de convingere și l-a determinat pe Printul Harry, în vârstă de 38 de ani, să anunțe separarea de ceilalți membri ai Familiei Regale. Într-un final, acesta a ajuns în pragul unor confruntări și cu Regina Elisabeta a II-a, despre care s-a scris că a suferit mult după ce s-a definitivat decizia celor doi.

Ducii de Sussex s-au mutat ulterior în California, acolo unde își cresc cei doi copii, Archie și Lilibet.

Sursă foto: Getty

VEZI ȘI: Secretul Reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii

related posts

Modifică setările cookies