Meghan Markle le-a înfuriat din nou pe mămicile din lumea întreagă. Ce i-a “făcut” micuțului Archie


Cu siguranță Meghan Markle nu este tocmai persoana preferată a britanicilor la momentul actual. După ce a provocat “Megxit”-ul, soția prințului Harry a stârnit un nou scandal, de data asta pe rețelele de socializare. Motivul este însă unul mai vechi: felul pe care îl ține pe micuțul Archie în brațe.


“Cineva să îi arate lui Meghan cum se folosește un marsupiu înainte să îl scape pe jos pe micuțul Archie”, este unul dintre sutele de comentarii de pe rețelele de socializare. 

 

Meghan Markle a fost fotografiată de paparazzi în timp ce își plimba fiul și cei doi câini în noua sa țară -  Canada. Zâmbitoare, cu micuțul Archie în marsupiu, Meghan pare încântată de felul în care i-au ieșit planurile. Însă imaginile le-au scandalizat pe mămicile din lumea întreagă: acestea i-au sugerat lui Megan să apeleze la o dadacă pentru sfaturi legate de purtarea copilului în brațe. 

 

Nu este prima oara când Meghan pare stângace la acest capitol. Și în trecut aceasta a fost fotografiată purtandu-l “nenatural” pe bebelușul său. Și atunci i-a “sărit” internetul în cap.  “Este gata să îl scape în orice clipă”, “O să îi cadă din brațe bietul copil”, “E înfricoșător felul în care îl ține pe Archie” -  au fost doar o parte din mesajele scrise la adresa lui Meghan Markle pe Twitter.

 

related posts

Modifică setările cookies