Meghan Markle, metoda prin care a ales să nască primul ei copil


Ducesa de Sussex va naște primul ei copil în primăvara anului 2019.


Conform Vanity Fair, Meghan învață deja tehnicile Metodei Mongan, de naștere prin autohipnoză, preferată de o mulțime de vedete, printre care și Angelina Jolie. Forma de relaxare profundă care caracterizează această metodă de naștere elimină durerea care apare în general în timpul travaliului.

Citește și: Meghan Markle, senzațională într-o rochie neagră de 250 de lei

Mai mult decât atât, Ducesa de Sussex se gândește serios la opțiunea de a naște acasă, la noua reședință de la Frogmore Cottage, unde se va muta alături de soțul ei, prințul Harry.

Pentru că este vorba de primul copil, medicii ar putea recomanda nașterea la spital, însă Meghan nu dorește să se interneze la St Mary's Hospital din Londra, acolo unde cumnata ei, Ducesa de Cambridge i-a adus pe lume pe toți cei trei copii ai săi. Mai degrabă, conform sursei citate mai sus, aceasta ar prefera să nască într-o maternitate din Windsor.

La ora actuală, Meghan este ocupată cu decorarea unui camere a bebelușului, la Frogmore Cottage, în timp ce mama sa, Doria Ragland, o ”încurajează să opteze pentru nașterea naturală”.

Doria plănuiește să fie alături de Meghan atunci când va veni bebelușul pe lume. Deja se știe că aceasta va avea propriul ei spațiu în noua casă a lui Meghan și Harry. Vrea să îi ajute pe Meghan și Harry în creșterea copilului”, a declarat o sursă pentru Vanity Fair.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle, metoda prin care a ales să nască primul ei copil
  • /

related posts

Modifică setările cookies