Meghan Markle nu i-a cerut sfatul, însă Michelle Obama i l-a oferit oricum


Michelle Obama a dezvăluit într-un interviu acordat revistei Good Housekeeping sfatul pe care i l-a dat lui Meghan Markle, scrie CNN.


„Ca și mine, probabil că Meghan Markle nu a visat vreodată că va avea o asemenea viață. Uneori, presiunea pe care o simți poate fi foarte mare. Cel mai bun sfat pe care i l-aș putea da ar fi să chibzuiască bine înainte de a face orice. Eu, de exemplu, mi-am petrecut primele mele luni la Casa Albă făcându-mi griji pentru fiicele mele, am vrut să mă asigur că ele se descurcă bine la școală și că își fac prieteni noi înainte să preiau îndatoriri asociate, de regulă, cu statutul de Primă Doamnă.”, a spus Michelle.

Obama a mai sfătuit-o pe Ducesa de Sussex să se dedice unor cauze în care chiar crede. „Ce pot să spun e că atunci când ai un asemenea statut poți să faci mult bine. Cred că Meghan își poate maximiza propria-i fericire, dar și pe a celorlați, dacă alege să se dedice unor cauze în care crede.,  a mai spus Michelle.

Fosta Prima Doamnă a mai spus că, în ceea ce o privește, s-a inspirat din poveștile tinerelor femei cu care s-a întâlnit de-a lungul timpului. „În ziua de azi lucrurile sunt mai grele pentru fete decât sunt pentru băieți. Ceea ce m-a inspirat e că foarte multe dintre aceste tinere pe care le-am întâlnit sparg bariere și prejudecăți în domenii precum matematică, sport, știință sau tehnologie. Au curaj. Asta mi se pare fabulos și mă inspiră.

Context:

Fosta Primă Doamnă a acordat acest interviu în cadrul turneului de promovare pentru noua ei carte, „Becoming”.

Noul volum semnat de Prima Doamnă a depășit recordul cărții cunoscutului jurnalist american Bob Woodward: s-a vândut în peste 1,4 milioane de exemplare la doar o săptămână de la lansare, informează CNN.

În volumul „Becoming” soția fostului președinte american Barack Obama rememorează timpul pe care l-a petrecut în Chicago, orașul ei natal, dar și timpul petrecut la Casa Albă.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Michelle and mac n cheese while BECOMING #imbecomingtoo #becomingmichelleobama

A post shared by Kira Simon (@kiranichole3749) on

Editura Penguin Random House, care a publicat cartea lui Michelle, a anunțat că volumul e bestseller în Europa, Scandinavia și Marea Britanie.

Reprezentanții editurii, citați de CNN, au mai anunțat că „Becoming" a generat în prima săptămână încasări mai mari decât volumul „Fear - Trump in the White House”, semnat de celebrul jurnalist american Bob Woodward. (n.r. Woodward e cunoscut mai ales datorită investigației Watergate, care a dus la căderea președintelui american Richard Nixon. Investigația Watergate a fost semnată de Woodward și colegul său de la The Washington Post, Carl Bernstein. Nixon a fost urmat de Gerald Ford, care ulterior l-a scăpat pe Nixon de impeachment.)

De asemenea, volumul „Becoming" ramâne inclusiv pe primul loc al clasamentului și pe listele online ale site-urilor Amazon şi Barnes & Noble.

Și Barack Obama urmează să lanseze un volum de memorii care va fi publicat de aceeași editură, Penguin Random House.related posts