Meghan Markle poartă o bijuterie contra deochiului. Cum arată și cât costă aceasta


Meghan Markle a fost surprinsă purtând o bijuterie ieftină, care însă se presupune că-i poartă noroc și o ferește de vibrații negative.


Ducesa de Sussex este cunoscută pentru stilul său elegant și adesea își accesorizează ținutele cu bijuterii delicate, de multe ori extrem de scumpe. Recent, Meghan a fost surprinsă purtând un inel ”Hamsa” de aur roz de 14 K, creat de un brand turcesc, care costă 250 de lire sterline. 

Citește și: La prânzul de Crăciun cu Regina, Meghan Markle a avut o ținută de 140.000 de lire sterline

Bijuteria în formă de palmă este populară în Africa de Nord și în Orientul Mijlociu și se presupune că este aducătoare de noroc ba, mai mult, protejează purtătorul contra gândurilor rele.

Meghan, care este însărcinată în cinci luni, a purtat bijuteria când a vizitat un cămin de bătrâni, zilele trecute. Fanii regali s-au grăbit să observe inelul, iar unul a comentat pe Twitter: ”Inelul este de deochi, pentru a respinge gândurile negative”.

Altcineva a scris: ”Un inel pentru protecție, foarte drăguț”.

Conform tradiției populare, inelul Hamsa este folosit pentru a proteja purtătorul de ”deochi” - o superstiție care spune că anumite persoane, în special copiii și femeile mai sensibile, pot fi "vătămate" printr-o privire admirativă sau invidioasă.

Mâna Hamsa purtată cu degetele în sus este destinată pentru a proteja contra răului, iar cu degetele în jos - pentru a aduce noroc și fericire.

Foto: Getty

FULLSCREEN
Meghan Markle poartă o bijuterie contra deochiului. Cum arată și cât costă aceasta
  • /


related posts