Meghan Markle, primul weekend departe de micuțul Archie. Unde pleacă ducesa


Meghan Markle a decis să-l lase pe fiul ei cel mic, Archie, în grija bonei și a soțului, pentru o escapadă de weekend peste Ocean.


Ducesa de Sussex s-a decis în ultimul moment să plece din Regat pentru a asista la finala feminină a turneului de tenis de la US Open. Meghan Markle este foarte apropiată de Serena Williams, care a ajuns în ultimul act al competiției pentru al doilea an la rând de la revenirea în tenisul de performanță.

„Este o excursie de ultim moment. Meghan este încântată să-și susțină prietena, după care se va întoarce”, a declarat o sursă apropiată pentru Times of London.

Este pentru prima dată când Meghan Markle petrece un weekend fără fiul ei Archie, care a împlinit 4 luni pe data de 6 septembrie.

Meghan Markle și Serena Williams în februarie 2014. FOTO: Getty Images

Însă nu e pentru prima dată când Meghan o susține pe Serena în turneele importante de tenis. În iulie 2019, ducesa de Sussex i-a ținut pumnii Serenei în finala de la Wimbledon, disputată în fața Simonei Halep.

Nu i-a purtat noroc, fiindcă românca să impus pe iarba londoneză.

Finala de la US Open va fi sâmbătă seară, începând cu ora 23.00. Serena Williams va da piept cu sportiva canadiană de origine română Bianca Andreescu, aflată în mare formă. Andreescu a ajuns în premieră în ultimul act al unui turneu de Mare Șlem.

Meciul este cu miză pentru ambele sportive. Serena țintește cel de-al 24-lea titlu de Mare Șlem, pentru a egala performanța australiancei Margaret Court. Bianca Andreescu o va depăși în clasament pe Simona Halep, în cazul în care va trece de Serena. 

related posts

Modifică setările cookies