Meghan Markle s-a întâlnit cu fostul iubit din liceu! Cum a reacționat Prințul Harry?


La începutul acestui an, Prințul Harry și Meghan Markle anunțau că părăsesc familia regală britanică, luând totodată și decizia de a se muta din Marea Britanie.


Potrivit informațiilor care au apărut în presa mondială în ultimele luni, cei care erau cunoscuți ca Ducii de Sussex ar dori să se mute în SUA sau în Canada, însă nu s-au decis exact ce țară să aleagă. Mai mult decât atât, ei au fost văzuți destul de des în Canada, dar acum se pare că gândurile lor merg către SUA.

Potrivit presei din Marea Britanie și din SUA, Meghan Markle chiar a sunat un agent imobiliar pentru a le căuta o locuință în Pasadena (Los Angeles), însă acesta este nimeni altul decât Luis Segura, iubitul ei din liceu!

Fosta actriță de la Hollywood i-a spus însă Prințului Harry că nu trebuie să-și facă griji în privința relației pe care ea o are cu Luis Segura, deoarece totul este stric profesional, bărbatul fiind unul dintre cei mai buni agenți imobiliari pentru VIP-uri.

„Luis știe perfect piața respectivă și mai are și un sentiment de loialitate față de Meghan. Ei au fost foarte implicați în relație, erau foarte îndrăgostiți de liceu. Faptul că este activ în ceea ce privește acțiunile de caritate ar fi și un mare plus pentru Harry și Meghan, care tocmai au anunțat lansarea noii lor fundații nonprofit”, a spus un apropiat al celor doi, potrivit celor de la Daily Mail.

Despre decizia lui Meghan Markle de a-l contact ape Luis Segura au scris și jurnaliștii italieni de la Oggi, care au afirmat că Prințul Harry nu a fost încântat că soția lui a reluat legătura cu un fost iubit, însă s-a mai liniștit când a aflat că Luis Segura are un mariaj fericit, fiind totodată și tatăl a doi copii.

Vezi și: Abi îl atacă pe Alex Velea din nou - Trending Review cu Daragiu - Episodul 31

related posts