Meghan Markle și-a făcut un cont de Instagram secret 


The Sun scrie că Ducesa a avut până la finalul anului trecut un cont de Instagram secret.


Tabloidul britanic citează apropiați ai Ducesei, care spun că Ducesa ar fi foarte deprimată de când s-a îndepărtat de viața pe care o ducea în Statele Unite.

Aceștia spun că Meghan a avut, până la finalul anului trecut, în decembrie, un cont de Instagram sub un nume fals, care era public.

Cu toate astea, potrivit acelorași surse, citate de The Sun, Regina ar fi aflat de acest cont prin intermediul angajaților de la Kensington Palace, așa că ar fi obligat-o pe Meghan să și-l șteargă. Ceea ce Meghan a și făcut la începutul lunii decembrie, anul trecut.

Recent, aceiași apropiați ai Ducesei au explicat și presupusul război glacial dintre Meghan și Kate Middleton.

O sursă din Palatul Kensington a declarat pentru Daily Mail că lucrurile nu stau, de fapt, așa. Meghan Markle nu ar avea un conflict cu soția lui William, ci cu William.

La începutul anului trecut, presa britanică scria că neînțelegerile dintre Ducese ar fi, de fapt, motivul pentru care Meghan și Harry se mută din Palatul Kensington pe proprietatea de la Frogmore. 

Apropiații cuplului au declarat atunci pentru Daily Mail că Harry nu ar mai fi suportat conflictul constant dintre soția lui și soția lui William, așa că ar fi decis că singura soluție e să se mute.

Nici Kate nu ar fi avut cuvinte mai frumoase la adresa lui Meghan. „Kate nu o place chiar atât de mult pe Meghan. I se pare că nu are nimic în comun cu ea, diferențele culturale sunt mult prea mari. [...] Nu îi place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, declarau atunci apropiații familiei regale.

Cu toate astea, se pare că, totuși, relația glacială ar exista doar între Meghan și William.

Sursa citată de Daily Mail a spus că William nu ar fi fost de acord ca fratele său să se căsătorească cu Meghan Markle, iar Harry s-ar fi supărat atunci când a fost sfătuit să nu facă marele pas alături de actrița americană.

Ulterior, potrivit aceleiași surse, William ar fi venit la nunta lui Harry doar pentru a nu încălca protocolul și doar la insistențele Reginei și ale tatălui său, Prințul Moștenitor Charles. related posts