Meghan Markle şi-a lansat colecţia de haine. Cât costă articolele vestimentare create de Ducesă


Meghan Markle (38 de ani) a lansat o colecţie-capsulă de haine de care va beneficia Smart Works, o organizaţie caritabilă care ajută femeile  din medii defavorizate să revină în câmpul muncii.

Tag-uri:

Meghan Markle a creat colecţia de haine „Smart Set“ în scop caritabil. 

 

Ducesa a prezentat în cadrul evenimentului cele cinci articole vestimentare din colecţie. La lansare, Ducesa de  Sussex a purtat o ţinută formată din articole care fac parte chiar din colecţia ei: o cămaşă albă şi pantaloni negri, la care a asortat o curea subţire maro şi o pereche de pantofi stiletto cu toc, din catifea, în aceeaşi nuanţă.   

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) pe

 

Cât costă hainele  create Meghan Markle

 

 O pereche de pantaloni slim, ca cei pe care i-a purtat Meghan la eveniment, costă 134 de euro,  o cămaşă bărbătească 139 de euro, o geantă 121 de euro și o  rochie 22 de euro. 

„Odată cu mutarea mea în Regatul Unit, a fost extrem de important pentru mine să fac cunoştinţă cu comunităţile şi organizaţiile pentru a face muncă în beneficiul lor şi pentru a încerca să fac tot ce pot pentru a ajuta“, a declarat Ducesa Meghan.

 

Organizaţia cu care a realizat proiectul le ajută pe femeile din mediile defavorizate să se pregătească pentru interviuri privind locuri de muncă. 

„Este o reţea prin care femeile sprijină alte femei în ţelurile lor profesionale. Nu se rezumă la a-ţi dona hainele şi a vedea unde ajung. Este vorba despre a face parte din poveştile noastre de succes, ca femei. Pentru fiecare piesă cumpărată de un client, una este donată pentru caritate. Acest lucru nu doar că ne permite să facem parte din poveştile altora, ci ne aminteşte că suntem în asta împreună“,a declarat Meghan Markle. 

 

Înainte să devină Ducesă, Meghan Markle a deţinut propria linie vestimentară împreună cu firma canadiană Reitmans.   

 

Anul acesta, Meghan Markle a petrecut mai multe luni lucrând cu redactorul-şef al British Vogue, Edward Enninful, pentru numărul din septembrie al celebrei reviste. 

 

Deschide GALERIA FOTO pentru a vedea mai multe fotografii

 

Vezi și: 

 

 

 

FULLSCREEN
Meghan Markle şi-a lansat colecţia de haine. Cât costă articolele vestimentare create de Ducesă
  • /

related posts