Meghan Markle și-a reactivat contul de Instagram


Ducesa de Sussex și-a dezactivat toate conturile de social media în 2017, când relația sa cu prințul Harry a devenit mai serioasă.


În mod surprinzător, notează publicația Hello, Meghan Markle și-a reactivat contul de Instagram, pe care îl închisese după ce a intrat în familia regală britanică, în urma logodnei sale cu Prințul Harry, în 2017.

Citește și: Porecla pe care Meghan și Harry au primit-o de la angajații de la Palat."Ea îi controlează fiecare mișcare!"

Ducesa de Sussex, care este însărcinată cu primul ei copil, și-ar fi reactivat contul de Instagram la începutul acestei săptămâni, acesta figurând cu trei milioane de urmăritori și incluzând toate postările ei din trecut.

Ultima postare era un colaj de fotografii prin care Meghan anunța închiderea blogului său, The Tig, în aprilie 2017.

Dacă Meghan va începe să posteze din nou pe Instagram nu va fi prima din familia regală. Prințesa Eugenie, Prințul Andrew și Sarah Ferguson au, cu toții, conturi de social media, pe care postează cu regularitate imagini de la evenimente sau fotografii din trecut.

Imaginile postate de Meghan înainte de a deveni Ducesă includea fotografii cu cei doi căței ai ei, cu unele dintre prietenele ei (Priyanka Chopra, spre exemplu) sau scene din culisele serialului în care juca, ”Suits”.

Meghan posta, de asemenea, citate inspiraționale care promovau optimismul în viață. 

La ora actuală, Ducesa de Sussex  se pregătește să petreacă primul ei Crăciun în calitate de membru al familiei regale, fiind invitată de Regină la Sandringham, alături de soțul ei, Prințul Harry, dar și de Prințul William și Kate Middleton.

Foto: Getty, Instagram
FULLSCREEN
Meghan Markle și-a reactivat contul de Instagram
  • /

related posts