Meghan Markle și Prințul Harry, 16.000 de dolari pe noapte pentru a locui în California


La începutul acestui an, Ducii de Sussex au dezvăluit că vor părăsi familia regală a Marii Britanii, iar de atunci există tot felul de speculații în legătură cu țara în care se vor muta cei doi.


Inițial s-a spus că Meghan Markle și Prințul Harry vor locui în Canada, însă cele mai noi informații sunt că nepotul reginei și soția lui se gândesc serios să aleagă SUA ca țară de domiciliu.

Pe site-ul Profimedia Images au apărut și fotografii cu locuința în care Ducii de Sussex ar urma să se cazeze pentru a testa dacă le place țara: casa se află în Malibu (California).

Potrivit sursei citate, locuința valorează 20 de milioane de dolari, iar Meghan Markle și Prințul Harry vor plăti 16.000 de dolari pe noapte cât vor locui în aceasta, data la care vor ajunge în SUA fiind 31 martie.

Casa are 8 dormitoare, 10 bai, piscină exterioară, zonă pentru grătar, sală de cinema și de dans și multe alte facilități, fiind perfectă pentru Ducii de Sussex, deoarece se află destul de aproape de zona din SUA în care locuiește mama lui Meghan Markle, Doria Ragland, dar și de Silicon Valley și Hollywood.

Din câte se pare, prețul locuinței nu li se pare foarte mare Prințului Harry și soției lui, deoarece în ultimele luni ei au petrecut mai mult timp în Canada, într-o casă care valorează 18 milioane de dolari.

Vezi și: Reacțiile negative continuă să îi afecteze pe Prințul Harry și Meghan Markle

FULLSCREEN
Meghan Markle și Prințul Harry, 16.000 de dolari pe noapte pentru a locui în California
  • /

related posts