Meghan Markle și Prințul Harry au acceptat să restituie banii publici cheltuiți pentru renovarea casei lor


Deși nu mai sunt membrii ai Casei Regale Britanice, cu drepturi și privilegii, Meghan Markle și Prințul Harry au anunțat că vor restitui toți banii publici cheltuiți pentru renovarea casei lor.


Frogmore Cottage este reședința oficială de la Londra a ducilor de Sussex. Meghan și Harry au insistat să-și poată păstra casa, unde plănuiesc să stea când călătoresc în Marea Britanie. Înainte de renunțaarea la îndatoririle regale, Harry și Meghan au beneficiat de 2,4 milioane de lire sterline, alocări bugetare, pentru a-și transforma casa de lângă Castelul Windsor după bunul plac.

Acum, cei doi au anunțat că sunt gata să returneze banii publici de care au profitat la acea vreme. Conform publicației Times of London, cei doi au început deja să achite câte 18.000 de lire pe lună, pentru a returna întreaga sumă într-un timp rezonabil. Dacă vor păstra această rată lunară, ducii de Sussex se vor achita față de contribuabilii britanici în 11 ani și o lună.

Citește și: Meghan Markle, înfrângere rușinoasă în instanță în fața a două ziare britanice

Însă, datoria s-ar putea stinge mai repede, dacă Meghan și Harry vor lansa pe piață cartea Finding Freedom, de care cei doi au vorbit în ultimul timp. Volumul, care și-a propus să lămurească controversele iscate în jurul plecării lor din Casa Regală, se anunță exploziv.

Cartea, realizată pe baza mărturiilor celor doi foști membrii ai Casei Regale, ar putea fi lansată în luna august a acestui an. Într-o intervenție în ziarul Sunday Times, o sursă din cadrul Palatului Buckingham a declarat că volumul pregătit de Meghan și Harry nu este decât o telenovelă menită să întărâte Casa Regală. Totuși, Regina e obișnuită cu astfel de conflicte artificiale.

Nu este un subiect fierbinte de conversație în familie. Ei au avut atât de multe cărți scrise despre ei, care au aruncat unele bombe solide de-o parte și de alta. Sunt obișnuiți cu asta”, a comentat sursa.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Oraşul în care oamenii circulă cu tancul - Trending Review cu Daragiu - Episodul 29

related posts

Modifică setările cookies