Meghan Markle și prințul Harry au mai pierdut niște privilegii regale. Cum au reacționat


Regina Elisabeta a II-a a intervenit personal și le-a retras ducilor de Sussex statutul de ambasadori ai Comunității Națiunilor (Commonwealth). Care a fost reacția foștilor membri ai Casei Regale.

Tag-uri:

Meghan și Harry sperau să obțină o poziție privilegiată în cadrul Familiei Regale Britanice, însă planul lor nu a funcționat. Retrași din postura de membrii seniori ai Familiei Regale, ducii de Sussex au fost „ușurați” de o serie de privilegii și drepturi regale.

Unele dintre măsurile reginei au fost anticipate de Meghan și Harry, însă unele i-au luat prin surprindere. Surse din anturajul celor doi au dezvăluit pentru TMZ că ducii au fost șocați când au aflat că Regina Elisabeta a II-a le-a retras titlul de ambasadori ai Comunității Națiunilor (Commonwealth).

Citește și: Câți bani pot câștiga Meghan și Harry după ce au părăsit Familia Regală

Un ambasador al Comunității Națiunilor este, de regulă, o persoană tânără din cadrul statelor care compun Commonwealth (53 de țări care au făcut parte din Imperiul Britanic), desemantă cu scopul de a promova pacea, respectul și înțelegerea între popoare și de a preveni extremismul.

Conform publicației, această poziție era foarte importantă pentru Meghan și Harry, dar „Regina a tras linie și ei au fost nevoiți să renunțe la acest rol”, spune sursa citată.

Meghan Makle a devenit ambasador al Comunității Națiunilor chiar înainte de nunta cu prințul Harry. În vălul de la nuntă, ducesa a avut motive florale reprezentând națiunile din Commonwealth, inclusiv macul, simbolul statului California, din care provine ea. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Meghan Markle

FULLSCREEN
Meghan Markle și prințul Harry au mai pierdut niște privilegii regale. Cum au reacționat
  • /

related posts